ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Ertaç ve Ahmet Çalık'la Anlaşıyor

Transferin son günlerinde yoğun günler yaşayan Yeni Malatyaspor kaleci Ertaç Özbir ve Galatasaray'dan ayrılan Ahmet Çalık ile büyük ölçüde anlaştı.  

01 Ekim 2020 20:29
Yeni Malatyaspor Ertaç ve Ahmet Çalık'la Anlaşıyor

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Gençlerbirliğinde oynayan eski kalecileri Ertaç Özbir ve Galatasaray'dan ayrılan Ahmet Çalık'ın meneceri ile görüştükten sonra futbolcularla da bir araya geldi. Kaleci Ertaç ile anlaşma sağlanırken, Yeni Malatyaspor Kaptanı Adem Büyük ve yeni transfer Semih Kaya'nın da devreye girererek ikna ettikleri Ahmet Çalık ile de ön anlaşma sağlandığı ve bir iki gün içerisinde transferlerinin imza atmaya dönüşeceği kaydedildi. 

Yeni Malatyaspor'lu Hadebe'ye olan teklifler değerlendirilirken, Ahmet Çalık'ında transfer edilerek defansın takviye  edilmesi hedefleniyor. Bu arada Yeni Malatyaspor birde orta saha oyuncusu ile görüştüğü ve bununda kısa sürede sonuçlanacağı öğrenildi. Transferde uzun süreli sözleşmeler yapan Yeni Malatyaspor transferin gözde kulüpleri arasında yer alıyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.