ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Wallace’ye imza attırdı

 

01 Ekim 2020 21:03
Yeni Malatyaspor Wallace’ye imza attırdı

 

Transferin son günlerinde transfer çalışmalarını yoğunlaştıran Yeni Malatyaspor İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Lazio’nun Brezilyalı futbolcusu Wallace Fortuna Dos Santos’u transfer etti ve 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

 

25 Yaşındaki savunma oyuncusu Wallace ile iki yıllık sözleşme imzalayan Yeni Malatyaspor önce futbolcuyu sağlık kontrolünden geçirdi. Yapılan açıklamada "Yeni transferimiz Wallace Fortuna Dos Santos sağlık sponsorumuz Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan sporcumuz ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak burun boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Futbolcumuzun sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı" denildi. 

Daha sonra Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ile görüşen Wallace bonservisi ile birlikte 2+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

SAVUNMA TAMAM KALECİ VE ORTA SAHAYA TAKVİYE YAPILACAK

Yeni Malatyaspor daha sonra eski kalecisi ve bonservisi elinde olan Ertaç Özbir ile bir görüşme yaptı. Ertaç ile anlaşma sağlandığı ancak iki kulubün daha talip olması nedeniyle Ertaç'ın bir iki gün içerisinde kararını vereceği öğrenildi. 

Savunmayı güçlendiren Yeni Malatyaspor bu günde orta sahaya takviye yapmak için önemli görüşmeler yapacak. Başkan Adil Gevrek'in orta sahayı da takviye ettikten sonra transferi kapatacağı öğrenildi. 

Bu arada Yeni Malatyaspor Kulübü futbolcusu Mustafa Eskihallaç'a Kocalispor, Umut Bulut'a Adanaspor'un talip olduğu öğrenildi. 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.