ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya'da Tefeci Operasyonu: Tefecinin Ajandası ele geçirildi

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tefecilik yapan kişilere yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı, bir kişi de aranıyor. Tefecilerin ajandası ele geçirilirken milyonlarca lira değerinde senet, çek ve para el konuldu.  

01 Ekim 2020 10:12
Malatya'da Tefeci Operasyonu: Tefecinin Ajandası ele geçirildi

Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda; İlimizde Tefecilik yapan şahısların faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde 7 şüphelinin işyeri ve ikametlerinde arama yapıldı. Yapılan aramada 13 milyon 348.000 TL değerinde müştekilere ait toplam 173 adet borç senedi, 465.750. TL değerinde müştekilere ait ÇEK, 208.000 TL Nakit para, Alacak ve borçluların faizle borçlandırıldıklarının yazılı olduğu ajanda, çok sayıda sözleşme ve teminat mektupları ele geçirildi.
Tefecilerin ajandasını ele geçiren Polis bunun üzerine 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Bir şüpheli ifadesi alınarak şubeden serbest bırakılırken, 5 şahıs gözaltına alındı. Bir şüphelinin yakalanması amacıyla çalışmalar yapılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.