ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

YENİ SEZONDA REZERV LİG BAŞLAYACAK

 

26 Ağustos 2020 14:01
YENİ SEZONDA REZERV LİG BAŞLAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul Riva’da gerçekleştirilen toplantı sonrasında önemli Rezerv lig kurulmasıyla ilgili kararını açıkladı.

Kulüpler Birliği Vakfı tarafından TFF’ye daha önce öneri olarak sunulan Rezerv Lig konusunda Türkiye Futbol Federasyonu bugün gerçekleştirilen toplantı sonrasında kararını açıkladı. TFF konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “B Takımlar Ligi kurulması kararı alındı. Katılım zorunlu değil, isteğe bağlı olacak. Bu ligde belirli kriterlerle Süper Lig kulüplerinin yerli ve yabancı futbolcuların yanı sıra genç oyuncuları forma giyebilecek. B Takımlar için kurulacak ligde sezonu şampiyon tamamlayan takıma 5 milyon, lig ikincisine 3 milyon, lig üçüncüsüne de 2 milyon TL ödül verilecek.” denildi.

Türkiye Futbol Federasyonu kurulacak olan Rezerv lig ile ilgili detayların daha sonrasında açıklanacağını bildirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.