ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MAÇLAR EKİM’DEN İTİBAREN SEYİRCİLİ

 

26 Ağustos 2020 17:26
MAÇLAR EKİM’DEN İTİBAREN SEYİRCİLİ

Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul Riva’da gerçekleştirilen toplantı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

TFF yönetim kurulu, Istanbul Riva’da gerçekleştirdiği toplantı sonrasında gelecek sezon ile ilgili önemli kararlar aldı ve kamuoyu ile paylasti. Eylül ayı itibariyle başlayacak olan ligler için futbol severlerin ve kulüplerin beklediği seyircili oynama kararını toplantıda görüşen TFF yönetim kurulu, Ekim ayı içerisinde statlarda kapasitenin yüzde 30 kadar seyircili oynama kararı aldı. Kulüplerin gelir kaynaklarında önemli bir yer teşkil eden seyirci bilet satışları ve localar konusunda alınan bu karar kulüpler tarafından olumlu olarak karşılandı. Öte yandan statta bulunan localarda yine Ekim ayı itibariyle taraftarlara açık olacak.

Stadyumlara ateş ölçümü yapılarak alınacak tüm seyircilerin tribünlerde sosyal mesafeye uyması maske takılması zorunlu olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.