ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hamzaoğlu: Öncelikli Hedefimiz Lige Hazır Olmak

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, öncelikli hedeflerinin lige en iyi şekilde hazır olmak olduğunu söyledi.  

23 Ağustos 2020 02:51
Hamzaoğlu: Öncelikli Hedefimiz Lige Hazır Olmak

Yeni Malatyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu Abant Tabiat Parkı bölgesinde bulunan bir otelde yeni sezona hazırlanıyor. Günde çift antrenman yapan Yeni Malatyaspor'a yeni transferlerde katılmaya devam ediliyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde iddialı bir şekilde hazırlanan Sarı-Siyahlı ekip de moraller oldukça yüksek. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Geçtiğimiz sezona baktığımıza Malatyaspor ligi istediği yerde bitiremedi. Ama yine şanslıyız ki bu sene aynı yerden başlayacağız. Bazı oyuncularımız aramızdan ayrıldı. Onların yerini de yavaş yavaş doldurmaya başlıyoruz. Kendi içimizden öncelikle çözüm üretmeye gayret edeceğiz. Ama bulamazsak da dışarıdan eksiklerimizi tamamlayıp bu sezon daha güçlü, daha iyi bir Malatyaspor izlettirmeyi amaçlıyoruz. Şu ana kadar 3 yeni transfer oyuncumuz aramıza katıldı. Üçüyle beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni oyuncularımız da gelecek. Takımımızı yavaş yavaş toplayacağız ve 10 günlük kampımız sürecek" dedi. 

 
Yeni sezonun zorlu olacağını belirten Hamzaoğlu, "Öncelikli hedefimiz kadromuzu güzel bir şekilde oluşturup en iyi şekilde çalışıp lige hazır olabilmek. Geçtiğimiz seneden gelen yıpranmışlıklar var. Bunu atlatmak kolay olmayacak. Bu sezon daha da zor. 40 tane maç var. Sıkıştırılmış bir lig oynayacağız. Derin bir kadroya sahip olmak ve çok dirençli bir kadroya sahip olmak zorundayız. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak güçlü olmak zorundayız. Bunun için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu seneki hedefimizi de sezona başladıktan sonra ileriki haftalar belirleyeceğiz. Biz geçen her süreçte ulaşabileceğimiz yeni hedefler koyacağız. İnşallah onlara da birer birer ulaşırız. Öncelikli hedefimiz lige en iyi şekilde girmektir" diye konuştu.
KAMPTA YÜZLER GÜLÜYOR
Yeni Malatyaspor hazırlıklarında yüzler gülerken, futbolcuların birlik ve beraberliği dikkat çekiyor. Yeni transfer Fernando Zuqui Bolu'ya hayran kalırken, çalışmalarda göz doldurdu. Jetmir Topalli ve Jody Lukoki de çalışmalarda oldukça hısrlı görünüyor. 
 
   
  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.