ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hekimhanlı Asil Özbay Motoruyla Türkiye turuna başlıyor

Gedik Üniversitesinin sponsorluğunda Türkiye turuna hazırlanan Hekimhanlı Asil Özbay "Kitaplar Yola Geldi" projesiyle motosikletiyle Türkiye Turuna çıkacak.  

23 Ağustos 2020 22:24
Hekimhanlı Asil Özbay Motoruyla Türkiye turuna başlıyor

Daha öncwe Motosikletiyle Dünya turuna çıkan Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Asil Özbay yaptığı açıklama da ”KARIŞ KARIŞ TÜRKİYE TURU” Haftaya motosikletim ile yola çıkıyorum. Epey kapsamlı bir rota olacak. Bu sene gezi ve keşif yolculuğuma farklı bir boyut katıyorum. “İstanbul Gedik Üniversitesi” iş birliği ile “KİTAPLAR YOLA GELDİ” projesinin yürütücülüğünü de yapıyor olacağım. Şehirler, kasabalar, yaylalar, ovalar ve dağ yamaçlarından geçeceğim. Geçtiğim yerleri hem keşfedeceğim hem takipçilerimle buluşacağım hem de çocuklar başta olmak üzere tanıştığım insanlara (özellikle şehirden uzak yerlerde) kitaplar hediye edeceğim. Okumaya teşvik eden bir projenin bir parçası olmak yaşam motivasyonumu yükseltti diyebilirim. Çünkü benim yaşamım kitaplar sayesinde genişledi. Kitaplarla seyahat ederek başladım karakterleri, insanları ve dünyayı tanımaya. Ve kitaplar sayesinde ceplerim kelimelerle doldu. İfade gücümü de zamanında vakit ayırdığım o yapraklara borçluyum. Şimdi ise yaşamımda en sevdiğim iki şeyi birleştiriyorum. YOLLAR ve KiTAPLAR. Yeni bir çocuğum olmuş gibi hissediyorum. Hayatıma hoşgeldin “KİTAPLAR YOLA GELDİ” Birilerinin hayatlarına dokunabilmek dileği ile, yollarda görüşmek üzere" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.