ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

HAMZA HAMZAOĞLU DÜMENE GEÇTİ

Süper lig temsilcisi Yeni Malatyaspor’da 2. Etap Kamp çalışmaları Bolu’da devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor.  

20 Ağustos 2020 11:49
HAMZA HAMZAOĞLU DÜMENE GEÇTİ

Süper lig temsilcisi Yeni Malatyaspor’da 2. Etap Kamp çalışmaları Bolu’da devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor.

Süper Lig’in yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Malatya temsilcisi, yeni teknik direktör olarak Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Hamza Hamzaoğlu ile anlaşan sarı kırmızılılar transferde anlaştığı isimleri de bir bir açıklamayı hedefliyor. İlk olarak teknik direktör konusunu çözüme kavuşturan Başkan Adil Gevrek ve transfer komitesi, daha önce prensip anlaşmasına vardığı oyuncularıda Bolu kampına getirerek imza şovuna hazırlanıyor. Transferde şimdiye kadar Lukoki, Jetmir Topalli ve Murat Akça’ya resmi sözleşme imzalatan yönetim, Hamza Hamzaoğlu’nun göreve başlamasıyla birlikte anlaştığı diğer isimlere de resmi sözleşme imzalatacak. Arjantin’den Fernando Zuqie, Leonardo Godoy ve kaleci Herrera ile prensipte anlaşan Malatya temsilcisi, bu oyuncuları Bolu kampına getirerek resmi sözleşme imzalatacak. Hamza Hamzaoğlu’nun da yapılan transferleri değerlendirdiği ve kendi listesinde bulunan oyuncuları da transfer komitesine sunduğu öğrenildi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor’da ilk etap kamp çalışmalarını ve Bolu Kampını yöneten Sportif Direktör Ali Ravcı, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na süreçle ilgili rapor sunmaya hazırlanıyor. Ali Ravcı’nın vereceği rapor sonrasında kamp çalışmalarında tempoyu yükseltecek olan Hamza Hamzaoğlu, takımda bundan sonraki süreçte kimlerle devam edip etmeyeceğini de belirleyecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.