ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Guilherme Malatya'ya geri dönecek mi?

Yeni Malatyaspor geçtiğimiz devre arasında Trabzonspor’a transfer olan Brezilyalı oyuncu Guilherme ile ilgilenmeye başladı.  

20 Ağustos 2020 17:51
Guilherme Malatya'ya geri dönecek mi?

Yeni Malatyaspor geçtiğimiz devre arasında Trabzonspor’a transfer olan Brezilyalı oyuncu Guilherme ile ilgilenmeye başladı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında sansasyonel bir şekilde Trabzonspor’a transfer olan Brezilyalı oyuncu Guilherme ile Yeni Malatyaspor tekrardan ilgilenmeye başladı. Başarılı orta saha oyuncusunu tekrardan takımda görmek isteyen Başkan Adil Gevrek’in Karadeniz ekibinin bu sezon kadroda görmek istemediği Guilherme ile temas halinde olduğu öğrenildi. Kamuoyunda gitmesiyle gündem olan ve Başkan Adil Gevrek’in çok eleştirildiği bu transfer sonrasında Brezilyalı oyuncunun tekrardan takıma katılması gündemde. Başkan Adil Gevrek’in yakın çevresine bu transferin yapılabilir bir transfer olduğu ve Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da Guilherme’yi takımında görmek istemesi, girişimleri hızlandırdı. Malatya kamuoyunda bu transferle ilgili bir tepkinin oluşabilecek olması Başkan Adil Gevrek’e söylense de Başkan Gevrek’in yakın çevresine, ‘ Aşkta Gurur Olmaz’ dediği belirtiliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.