ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Hamzaoğlu ile anlaştı... Heyecan başlıyor

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzaladı. Güçlü Yeni Malatyaspor için kolları sıvayan Başkan Gevrek, Hamzaoğlu'nu Bolu kampına gönderirken, Arjantinli yeni transferlerin gelmesini beklemeye başladı.  

19 Ağustos 2020 16:33
Yeni Malatyaspor Hamzaoğlu ile anlaştı... Heyecan başlıyor

"GÜÇLÜ BİR YENİ MALATYASPOR KURACAĞIZ"

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, sabah Karim Hafez ile yeniden anlaşarak güne başlarken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğülu ile öğleden sonra uzun bir görüşme yaptı ve Yeni Malatyaspor'un hedeflerini anlattı. Ligde fırtına gibi esecek Yeni Malatyaspor oluşturmak istediklerini anlatan Gevrek, yapılan ve yapılacak transferler hakkında Hamzaoğlu'na bilgi verdi. Lİgde sıkıntı yaşamak istemediklerini ve Yeni Malatyaspor'un kaynaklarıyla iyi bir takım yapmak istediklerini ifade eden Gevrek, Hamzaoğlu ile uzun süreli çalışmak istediklerini söyledi. 

"BAŞKANI DİNLEDİKTEN SONRA..."

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'da hedefleri molan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu ve Malatya'da yarım bıraktığı hikayeyi güçlü Yeni Malatyaspor ile tamamlamak istediğini ifade ederek "Yeni Malatyaspor Başkanını dinledikten sonra Yeni Malatyaspor'a geldiğim için çok mutluyum" dedi.  Uzun görüşmenin ardından Yeni Malatyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Hamza Hamzaoğlu takımdaki görevine başlamak üzere Bolu'ya gidecek. 

HAMZAOĞLU EKİBİNİ GETİRİYOR

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcıları arasında Fuat BurukYıldırım UranSerkan Selman ve kaleci antrenörü Metin Mert'te bulunuyor. 

HEYECAN BAŞLIYOR

Yeni Malatyaspor'un anlaşmaya vardığı Arjantini futbolcuların da Perşembe günü İstanbul'da olmaları bekleniyor. Bu nedenle Yeni Malatyaspor'da heyecanlı saatler yaşanması hafta sonuna kadar devam edecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.