ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hamzaoğlu İssam Chebake'i istedi

Yeni Malatyaspor ile bir yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu,sol bek Karim Hafez'den sonra sözleşmesi devam eden sağ bek İssam Chebake'i de kadro da görmek istediğini bildirdi.  

20 Ağustos 2020 17:25
Hamzaoğlu  İssam Chebake'i istedi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörlüğüne getirilen Hamza Hamzaoğlu, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ilşe bir araya geldi. Görüşmenin ardından 1 yıllık sözleşme imzalayan Hamza Hamzaoğlu, Yeni Malatyaspor kadrosunda bulunan futbolcuların durumu hakkında değerlendirme de bulundu. Önce Karim Hafez'i isteyen Hamzaoğlu, bu futbolcunun kulübüyle olan sorununun çözülmesini istedi. Yeni Malatyaspor ile anlaşan Karim Hafez, kulübünün bonservisini vermesi için girişimde bulunduğu ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

 İssam Chebake'yi de istedi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sözleşmesi devam eden ve bu sezon gözden çıkarılması düşünülen  İssam Chebake'ninde takımda kalmasını Başkan Adil Gevrek'e iletti. Kendisine kulüp arayan ve bazı görüşmeler yapan  İssam Chebake, talep üzerine yeniden görüşme yapılmak üzere Başkan Adil Gevrek'in yanına çağrıldı. Yapılan görüşmenin ardından  İssam Chebake'nin de Bolu kampına katılacağı öğrenildi. 

Yeni Malatyaspor Kadrosunda bulunan futbolcular konusunda da rapor hazırlayacak olan Hamzaoğlu'nun kararını vereceği belirtiliyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.