ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörlük için Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmaya vardı. 

12 Ağustos 2020 19:18
Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu ile anlaştı

Sezona güçlü bir kadro ile başlamayı hdefleyen Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu ile her konuda anlaşmaya vardı. İstanbul'da transfer görüşmelerini sürdüren Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Aykut Kocaman, Hamza Hamzaoğlu, Tolunay Kafkas, Tayfun Korkut ve Yalçınkoşukavak gibi isimlerle görüşmeler yaptı. Hamza Hamzaoğlu ile her konuda anlaşmaya varan Başkan Adil Gevrek, istifa etmesini beklediği Hikmet Karaman'ın bir an önce karar vermesini bekliyor. 

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Hamza Hamzaoğülu ile çalışmak istediklerini ve bu konuda görüşmeler yaptıklarını da belirterek  17 Ağustos'ta başlayacak Yeni Malatyaspor'un Bolu kampına yeni teknik direktörün gideceğini ifade etti. Hikmet Karaman istifa etmediği için Teknik direktörle sözleşme imzalayamayan Yeni Malatyaspor, Karaman'ın istifa etmesi için dünde girişimlerde bulundu.

Hamza Hamzaoğlu, Malatyaspor'da 2008-2009 yıllarında teknik direktör olarak görev yapmıştı. Hamzaoğlu, Galatasaray, Akhisar, Gençlerbirliği ve Erzurum Büyükşehir Belediyespor gibi takımlarda da teknik direktör olarak görev yapmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.