ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

BOLU KAMPINA EN AZ 6 TRANSFER KATILACAK

 

12 Ağustos 2020 20:29
BOLU KAMPINA EN AZ 6 TRANSFER KATILACAK

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken, anlaşmaya varılan yeni transferlerin 17 Ağustos'ta başlayacak Bolu kampında takıma dahil olacakları belirtildi.Yeni malatyaspor yönetim kurulu kamp dönemine kadar en az 6 futbolcu ile sözleşme imzalamayı hedeflerken,Kaleci,Stoper,Orta saha,Forvet ve Kanat için çalışmalarına devam ediyor.

Geçen sezon kötü bir performans sergileyerek taraftarını üzen sarı-siyahlı kulüp, bu sezona güçlü bir kadroyla girmek istiyor. Kadrosunu önemli ölçüde yenilecek olan Malatya temsilcisi bu doğrultuda rotasını Güney Amerika’ya çevirdi. Sarı-siyahlılar anlaşmaya vardığı Perulu orta saha oyuncusu Christian Cueva'dan sonra Yeni Malatyaspor’un anlaşmaya vardığı bir diğer Güney Amerikalı isim ise Arjantinli kaleci Guido Herrera. Arjantin Süper Ligi takımlarından Atletico Talleres takımında forma giyen Godoy ve Brescia’da forma giyen 23 yaşındaki forvet Florian Aye ile tüm konularda anlaşarak sözleşme imzalaması bekleniyor.

Oyuncuların 17 Ağustos'ta başlayacak  Bolu’da yapılacak ikinci etap kampına katılacakları ifade edildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.