ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

CHP Malatya il kongresi 8 Şubat’ta yapılacak

CHP Malatya İl Başkanlığı kongresi 8 Şubat 2020 tarihinde yapılacak.  

24 Ocak 2020 19:46
CHP Malatya il kongresi 8 Şubat’ta yapılacak

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, parti olarak bütün ilçe kongrelerini tamamladıklarını, 37’incisini gerçekleştirecekleri il kongresinin hazırlıklarını ise yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydederek “20 Aralık 2019’da başladığımız ilçe kongrelerimizi başarıyla tamamladık. Şuanda il kongremize hazırlanıyoruz” dedi.

CHP İl kongresinin 8 Şubat Cumartesi günü gerçekleştireceklerini ifade eden Kiraz, kongrenin 10.30’da Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacağını belirterek  “İlçelerimizde başarılı kongrelerimizin ardından il kongremizin de Malatya’mıza ve partimize yakışır şekilde gerçekleştirmek istiyoruz. Partimiz yeni il yöneticilerini belirleyecek ve Malatya’da kongre sürecini tamamlamış olacağız. Daha sonra da kurultayımızı gerçekleştireceğiz. Bu kongre sürecinde birlikte çalıştığımız yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yapılacak kongrenin daha görkemli olabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Şimdiden bütün Malatyalıları kongreye davet ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.