ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Malatya Kayısı Festivali Kutlama Komitesi

Cumhuriyetin 50. Yılı Kutlamaları ve Malatya 1. Kayısı Şenlikleri için oluşturulan Komite de yer alan isimler bu gün bile merak ediliyor.  

24 Ocak 2020 07:08
Malatya Kayısı Festivali Kutlama Komitesi

Malatya'ya önce bir Üniversite kazandırmak için bir araya gelen isimler ilk  Kayısı Festivali içinde biraraya gelerek bir Komite kurdukları görülüyor. 

Dönamin Malatya Valisi Sadullah Verel, Belediye Başkanı Mehmet Kırçuval'ında yer aldığı komitede yer alan isimlerin çoğu yaşamıyor. Komitede yer alan Dr. Sadık Özen, Antalya'da, Gazeteci Orhan Apğaydın Adana'da, Bürokrat Yazar ERtaç Önal'da Ankara da yaşıyor. Sosyal Medya da dolaşan ve rahmete kavuşanları rahmetle anarken, Malatya'ya Üniversite ve Festival kazandıran tüm Komite üyelerini minnetle anıyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.