ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Doğanşehir Belediye Meclisi yeni Başkanı seçecek

Hayırsever Vahap Küçük'ün 18 Haziran'da kalp krizi sonrası boşalan Doğanşehir Belediye Başkanlığı için 26 Haziran'da Belediye Meclisi toplanacak.  

25 Haziran 2020 01:54
Doğanşehir Belediye Meclisi yeni Başkanı seçecek

Malatya Valiliği vefat nedeniyle boşalan Doğanşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Doğanşehir Kaymakamlığına talimat verdi. Doğanşehir Kaymakamlığından yapılan açıklamada  “Malatya Valiliği İl İdare ve Denetim Müdürlüğünün 24 Haziran 2020 tarih ve 9159 sayılı yazıları ile 5393 Sayılı Belediye Kanunu kapsamında; 26 Haziran 2020 tarihinde Saat: 14:00'da Doğanşehir İlçe Belediye Meclisinin Belediye Meclis Toplantı Salonunda Doğanşehir İlçe Belediye Başkanı Seçimi yapmak üzere toplanılacaktır.Doğanşehir İlçe Belediye Meclis Üyelerine ilanen duyurulur” denildi.

Doğanşehir Belediye Meclisinde 9 AK Partili, 6'da CHP'li üye bulunuyor. Başkan bu üyeler arasından seçilecek.

Doğanşehir Belediye Meclisinde bulunan üyelerin isimleri şöyle: AK PARTİ: RÜSTEM ÇATI, BEKİR ALPAGUT, DURALİ ZELYURT, HASAN KAPLAN, NEBİ GÜMÜŞ, MEHMET ORMANCI, MEHMET ÖKSÜZ, CELAL DURAK, NAFİZ AKTAN,

CHP: MURAT İNAN, YAVUZ MUTLU, EYÜP ERSOY ,HASAN SİVRİ,SALİH BOZKURT, ADNAN POLAT.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.