ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gevrek: Ligler 12 Haziran'da başlayacak

Koronavirüs nedeniyle telekonferans ile toplanan Kulüpler Birliği, kulüplerin sporcu kaybına ilişkin dikkat çeken bir karar aldı. Karara göre bundan sonra anlaşması feshedilen oyuncular, başka kulüplerde forma giyemeyecek. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, liglerin 12 Haziran'da başlayacağını açıkladı. 

25 Nisan 2020 23:49
Gevrek: Ligler 12 Haziran'da başlayacak

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir ile Kulüpler Birliği üyeleri telekonferansta bir görüşme gerçekleştirdi. Yapılan bu toplantıya BtcTürk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek de katıldı. Gevrek, Liglere başlama tarihinin 12-14 Haziran olduğunu söyledi.

GEVREK:YEŞİL SAHALAR 12 HAZİRANDA ŞENLENECEK 

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek toplantı ile ilgili olarak “Liglerin ne zaman başlayacağını tartıştık. Liglerin oynanmasına Haziran Ayının 'sinde başlanacağı yönünde açıklama yapıldı. Kulüplerin çok ciddi kayıpları var. Bununla alakalı yapılacaklar konuşuldu. Bu konuda hem federasyonda hem Gençlik ve Spor Bakanlığında neler yapılabilir hakkında tartıştık. Yaşanan süreç büyük sıkıntıları da beraberinde getirdi. Bundan sonra feshedilen oyuncuları Türkiye'de hiçbir kulüp almayacak. Kulüpler Birliği bundan sonra hep birlikte hareket edecek. Yanlış yapan bir oyuncu diğer kulüplere gidemeyecek. Sorunlara çözüm arayıcı bir toplantı gerçekleştirdik" dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.