ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Karaman: İnsan sağlığı tehlikeye atılmaz!

Corona virüsü nedeniyle askıya alınan Süper Lig'in haziran ayının ortalarına doğru başlatılması planlanıyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, sağlıklı ortam olmadan spora başlamanın tehlikeli olacağını savunarak; 'İnsan sağlığı tehlikeye atılmaz' dedi. 

25 Nisan 2020 02:05
Karaman: İnsan sağlığı tehlikeye atılmaz!

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un deneyimli teknik direktörü Hikmet Karaman, A Spor'da değerlendirmelerde bulundu. Karaman, "İnsan sağlığını kimse tehlikeye atamaz. Salgın tamamen bitmeden liglerin başlangıç tarihi tam olarak bilinemez. Yabancı oyuncular belki de maçlara çıkmak istemeyecek. Sağlıklı ortam olmadan spora tekrar başlamak tehlikeli. Ama ligler başlamadan önce de hazırlık kampı gerekiyor, takımların hazırlanması gerekiyor. Liglerin oynanarak tamamlanmasından yanayız" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.