ALTIN
 2.449,87
DOLAR
 32,8463
STERLİN
41,6020
EURO
 35,1808

Gazetecilik Bölümü Mezunları Piknik de Bir araya Geldi

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü tarafından 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi mezunları için Orduzu Tabiat Parkı’nda geleneksel piknik etkinliği düzenlendi. 

04 Haziran 2024 12:16
Gazetecilik Bölümü Mezunları Piknik de Bir araya Geldi

İNÜHABER Merkezi’nde görevli olup mezun olan öğrencilerin de katılım sağladığı piknik etkinliğine Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Eylem Şentürk Kara, Gazetecilik Bölümü öğretim üyeleri; Prof. Dr. Fatma Nisan, Doç. Dr. Nida Sümeyya Çetin,  Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Yücel, Dr. Öğr. Üyesi Ozan Kocabaş, Arş. Gör. Ayşe Nur Doğan, Arş. Gör. Edanur Baytak Sulubay ve Arş. Gör. Yemliha Kurt katıldı.

Mezun olan öğrencilere veda amacıyla her yıl düzenlenen piknikte öğrenciler halat çekerek, yakan top ve voleybol oynayarak, halay çekerek eğlendi. Piknik etkinliğinden memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, organizasyonu gerçekleştiren akademisyenlere teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.