ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Arabesk ’in Güçlü Sesi Malatya’ya Geliyor

Arabesk Müziğinin sevilen seslerinden Ümit Yaşar Malatya’ya geliyor. Söylediği hüzünlü şarkılar ile milyonların gönlüne taht kuran sanatçı, 26 Nisan Cuma günü Malatyalı müzik severler ile buluşacak. 

15 Nisan 2024 23:09
Arabesk ’in Güçlü Sesi Malatya’ya Geliyor

Yıllardır Müzik sektöründe hizmet veren Kenan Kaya ve Erhan Koca tarafından organize edilen bu muhteşem konser Anemon Grand Malatya Hotel Balo Salonunda gerçekleştirilecek. Arabesk Müziğinin güçlü seslerinden birisi olan Ümit Yaşar, Malatyalı Müzik severlere seslenerek, “ İki yıl önce Malatya’ya geldim ve muhteşem bir konser gerçekleştirdik. 2 yıl aradan sonra, Malatyalı sevenlerim ile bir araya gelmek beni heyecanlandırıyor. Depremden sonra Malatya’da kültürel etkinlik düzenleyerek yaşama renk katan yürekli dostlarımızı selamlıyorum “ diye konuştur.

26 Nisan Cuma Günü Anemon Hotelde gerçekleşecek etkinlik Kalite Organizasyon tarafından düzenleniyor. Etkinlik yemekli düzen şeklinde gerçekleştirilecek.

Bilgi için Kenan Kaya: 0533 3393215

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.