ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MASKİ'de Çeçen Dönemi Başladı

Malatya'da gerekli ve yeterli hizmeti yapamayan ancak çok sayıda personelin istihdam edildiği MASKİ'de Mehmet Mert dönemi sona ererken Sinan Çeçen dönemi de başladı. 

15 Nisan 2024 21:48
MASKİ'de Çeçen Dönemi Başladı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, yeni göreve atadığı MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen’i ziyaret etti. İstihdam edilenlerin sayısı sürekli tartışma konusu olan ve tamamen liyakatsiz ve kifayetsiz yandaşların doldurulduğu iddia edilen MASKİ'de işe yerleştirilenlere kadrolar tahsis edilerek yüksek maaşlarında verildiği ileri sürülüyor. Çok sayıda elamanı olmasına rağmen , sayaç okumasını bile ihale ile yaptığı söylenen MASKİ'de yeni düzenlemelere gidiliyor. Başkan Sami Er bu nedenle ziyarette yaptığı konuşmada  "Birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir şekilde ayağa kaldıracağız" dedi. 

Yeni göreve başlayan Sinan Çeçen ise MASKİ'de kadrolardan başlayarak bir düzenleme yaparak liyakatli personeli göreve getirmek için çalışıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.