ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yeni Başkanlar Çiçek Yerine AFAD'a Bağış İstedi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit, ve Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın göreve başlar başlamaz ilk işleri çiçek ve çelenk gönderilmesi yerine AFAD'a bağış yapılmasını istediler. 

03 Nisan 2024 02:37
Yeni Başkanlar Çiçek Yerine AFAD'a Bağış İstedi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er sosyal medya da yaptığı ilk paylaşımda, tebrikleri Perşembe günü saat 15.'de Belediye binasında kabul edeceğini belirterek, çiçek ve hediye yerine AFAD'a bağış  yapılmasını istedi. Başkan Sami Er'in mesajı şöyle:

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın yaptığı açıklamada "Degerli Malatyalı hemşehrilerim, 31.03.2024 Mahalli idareler seçim sonuçlarına göre Kadirşinas Battalgazililerin Ak Partimize gösterdikleri hüsnü teveccühleriyle kaybedeni olmayan bir seçimi geride bırakmış olduk.

Deprem nedeniyle taziyelerimizin olduğu Battalgazi'de hemşehrilerimizin acılarına hürmeten ve seçim kampanyamızda altını özellikle çizdiğimiz "Tasarruf ve Sıfır İsraf" vaadimiz gereği çelenk ve çiçek kabulümüz olmayacaktır. 

Sevinçlerini, mutluluklarını bizlerle paylaşmak isteyen gönül dostlarımızın göndermek istedikleri çiçek ve çelenklerin bedelini AFAD’a devredilmek üzere Battalgazi Belediye Başkanlığı TR 4000 0100 0770 2586 5850 5068 hesabına göndermelerini önemle istirham ederim. Toplanan tutar kamuoyu ile paylaşılacaktır." dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr. İlhan Geçit'te yaptığı açıklama da bağış yerine AFAD'a bağış yapılmasını isteyerek Iban Numarası paylaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.