ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ankara Çankaya'yı Malatyalı Başkan Yönetecek

Ankara'nın en büyük ilçesi Çankaya'yı artık Malatyalı bir Başkan yönetecek. Aslen Hekimhanlı olan Başkan Hüseyin Can Güner Çankaya'da rekor oyla seçilen Başkan oldu. 

03 Nisan 2024 13:13
Ankara Çankaya'yı Malatyalı Başkan Yönetecek

Ankara Çankaya Belediyesi Başkanlık koltuğunda artık bir Malatyalı oturacak. Ankara'da bulunan Malatya Derneklerinin tam destek verdikleri Hüseyin Can Güner, rekor oyla seçilen isim oldu. Çankaya zaferi dolayısıyla seçmenlere teşekür eden Başkan Hüseyin Can Güner "Cumhuriyet Halk Partisi olarak, tek başımıza girdiğimiz tüm seçimler içerisinde en yüksek oy oranıyla Çankaya’da bize yeni bir rekor yaşatan, Türkiye’de en yüksek oy oranlarından birini almamızı sağlayan, ayrıca İlçe Belediye Meclis üyeliği seçiminde 37/40, ilçeden Büyükşehir Belediye Meclisine katılan üyeliklerde ise 10/10 olmak üzere Çankaya’da bugüne kadarki en yüksek Belediye Meclis üyesi sayısıyla bu rekoru taçlandıran ve seçime damgasını vuran, seçim kampanyası süresince bana evlatları gibi sarılan, kardeşleri gibi destekleyen, inanan, güvenen kıymetli Çankayalılara; bana, bize, hepimize bu güzel duyguları yaşattıkları için kucak dolusu teşekkür ediyorum" dedi.

Hüseyin Can Güner şunları söyledi:

"Adaylığımın ilan edildiği günden bu yana samimi desteğini açıklayan, değişimi Türkiye’ye örnek olacak şekilde gerçekleştirmemize katkı sunan ve süreç içerisinde elimi kaldırma olgunluğunu gösteren Alper Taşdelen başkanımıza da bugüne kadarki hizmetleri ve Çankaya’ya katkılarından dolayı yürekten teşekkür ediyorum.

Çankaya Gençlik Kolları’nda siyasete başlayıp evim bildiğim, baba ocağımız parti örgütümüzün vefakar ve cefakar emekçilerine, sandık görevlilerimizden veri girişi sorumlularına kadar tüm yol arkadaşlarımıza, bu tarihi başarının bir parçası oldukları, gönül verdikleri, katkı sundukları için çok teşekkür ediyorum.

Çankaya’da seçim kampanyasını nezaketle, olgunlukla ve temiz bir dille yürütme erdemini gösterebilen siyasi partilere ve adaylarına özellikle teşekkür ediyorum.

Bundan sonra birlik olma, daha çok çalışma, bayrağı daha ileriye taşıma zamanı. Bunu da yine Çankayalılarla birlikte, hep beraber başaracağız!"

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.