ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Gürsoy: Bunlar Sizi Limon Gibi Sıkacak

CHP Yeşilyurt belediye başkan adayı Alper Gürsoy, seçmenleriyle buluşmaya devam ediyor. Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında bugün kendi seçim bölgesi olan Dilek Mahallesi sakinleriyle buluştu. 

28 Mart 2024 12:38
Gürsoy: Bunlar Sizi Limon Gibi Sıkacak

Buluşmaya çok sayıda emekli, çiftçi, köylü, öğrenci, gençler ve Dilek Mahalle sakinleri katıldı. Özellikle köylüler, bahçe ve toprakların tam gübreleme, ilaçlama ve bakım zamanında olduğunu belirtirken, artan mazot fiyatları ve gübre ile ilaç fiyatlarındaki artışın güçlerini aştığını ve tarlada üretimi bırakma noktasına geldiklerini ifade ettiler. Emekliler ise verilen maaşla yaşamanın çok zor olduğunu her gün fakirleştiklerini dile getirdiler.
CHP başkan adayı Alper Gürsoy, bulunduğu her yerde söylediği gibi buradan da ifade etti: "Siz, bugüne kadar iktidara kayıtsız şartsız destek verdiniz. Ancak her geçen gün bir öncekinden daha da fakirleşiyorsunuz. Onlar, ne yaparsak yapalım zaten bize oy veriyorlar, bizim bir şey yapmamıza gerek yok diyerek köşklerinde oturmaya devam ediyorlar. Siz onların sadece ve sadece seçim döneminde akıllırına geliyorsunuz. Bakın, Dilek Mahallesi depremde yerle bir olmuş bir yıldan fazla bir zaman geçmiş, ancak ne yaptılar buraya? Koca bir hiç! Siz bunların umurunda değilsiniz. Şurada 5 gün kalmış seçime, eğer bu seçimde onlara karşı bir tepki göstermezseniz, 1 Nisan'dan sonra zam furyasına ne kadar dayanabileceksiniz? Bunlar, 1 Nisan'dan sonra sizi limon gibi sıkacaklar. Bunlara dur diyebilecek olan yine sizlersiniz, çünkü patron sizsiniz."
Gürsoy, projelerinden bahsederek şunları söyledi: "Bizim çiftçimize, köylümüze, gencimize, emeklimize, kısacası herkese yönelik projelerimiz var. Gübre, yem ve fide desteği sağlayacağız. Gençlik merkezleri açarak gençlerimizin yanında olacağız. Kütüphaneler açarak öğrencilerimizin daha iyi eğitim almalarına destek olacağız. Sosyal yardımlarımızla zor durumda olan hemşerilerimizin yanında olacağız. Depremin yaralarını sarmak için Dilek Mahallemizi tekrar ayağa kaldırmak için çalışmalara hemen başlayacağız."
Gürsoy, Malatya'da Sayın Veli Ağbaba ile birlikte hizmetin nasıl yapıldığını göreceklerini belirterek şunları ekledi: "Kreşler, Halk Lokantaları, Gençlik Merkezleri, Kadın Dinlenme Merkezleri, Emekli Kıraathaneleri ve İstihdam Ofisleri açacağız. Malatyalıları adil bir yaşam sürmesi için tüm vatandaşlarımızı destekleyecek projeleri devreye alacağız."
Son olarak Gürsoy, "Tekrar diyorum ki, patron sizsiniz. 31 Mart günü yapılacak seçimlerde bunları tekrar seçerseniz, bunlar sizi limon gibi sıkacaklardır. Yarın pişman olmamak için yetkiyi ve kararı verecek olan yine sizlersiniz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.