ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Doğanşehir'de Bayram'a, Karatepe Desteği

Doğanşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram çalışmalarını sürdürürken CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Yalçın Karatepe Doğanşehir'e gelerek çalışmalara destek verdi. 

26 Mart 2024 11:08
Doğanşehir'de Bayram'a, Karatepe Desteği

Doğanşehirde ziyaretlerde bulunan Prof.Dr. Yalçın Karatepe, Doğanşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram'a başarılar dilemek ve destek olmak için geldiğini belirterek "Memleketim Doğanşehir'de adayımız Mehmet Bayram'a gösterilen ilgiden dolayı mutluyuz. 2019 'da az bir farkla kaybettiğimiz seçimi bu kez alacağız ve sosyal Belediyeciliği Doğanşehir'e getirerek ilçeyi yeniden ayağa kaldırmak için çalışacağız. Başarılar diliyorum. Malatya'da da Doğanşehir'de de etkili olduğumuzu görüyoruz. 31 Mart'ta değişim kazanacak" dedi. 

CHP Doğanşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram'da "Doğanşehir tercihinği yapacaktır. Bizler yıllardır sahadayız, hemşerilerimiz bunu biliyor. Depremlerde yok olmuş Doğanşehir'imizi hep birlikte ayağa kaldıracağız. Vatandaşımızın hakkını ve hukukunu koruyacağız. Prof.Dr. Yalçın Karatepe hemşerimizin ziyaretide bizleri ziyadesiyle memnun etti. Doğanşehirli 31 Mart'ta en güzel kararı verecektir. Bir bayram yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Doğanşehir'de yoğun ilgi gören Prof.Dr. Yalçın Karatepe ziyatretlerini sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.