ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Mansur Yavaş Malatya'nın Fahri Hemşerisi Oldu

Ankara Malatyalılar Derneğinin misafiri olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Malatyalıların fahri hemşerisi oldu. Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız "Ankara'da Malatyalılar olarak Yavaş ve Güner'in yanında yürüyeceğiz" dedi. 

22 Mart 2024 08:22
Mansur Yavaş Malatya'nın Fahri Hemşerisi Oldu

Ankara Kent Konseyinde Malatya Dernek ve Vakıf Yöneticileriyle bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile Çenkeye Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner Malatyalıların ilgi odağı oldu. Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, seçimlerde Malatyalılar olarak Yavaş'a destek vereceklerini belirterek "Sayın Mansur Yavaş'a Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Veli Ağbaba'nında istekleri üzerine Malatyalıların fahri hemşerisi olarak ilan ediyoruz" dedi. 

Çankaya Belediye Başkan adayı Hüseyin Can Güner'inde seçilmesiyle Ankara'da Malatya rüzgarı eseceğini ifade eden Battal Yıldız "Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara bir Anadolu Mozayiğidir. İsmet İnönü ve Turgut Özal ve diğer nice değerleri yetiştiren Malatya'mız bu mozayiğin bir parçasıdır. Darendeli hemşerimiz Efsane Milli Eğitim Bakanımız Mustafa Necati 31 yaşında Cumhuriyetimizin ilk Milli Eğitim Bakanı olmuştur. Bugün yine 31 yaşında bir başka Malatyalı hemşerimiz Çankaya'nın parlayan yıldızı olacaktır. Malatya olarak bu seçimlere güçlü bir şekilde giriyoruz ve Malatyalılar olarak birlikte yürüyeceğiz. Malatyalılar Ankara'da tek ses olmuşlardır" dedi.

Malatyalılara hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "Malatyalıların hemşehrisi olmaktan mutluluk duyarım. Seçildikten sonra Ankara olarak bir elimiz deprem bölgesi ileri ve Malatya olacak. Malatya'nın ayağa kalkmasına ve Belediyecilik hizmetlerinin verilmesine katkı vereceğiz" dedi. 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.