ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Veli Ağbaba Arguvan'a Gidiyor

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba 20 Mart Çarşamba günü Arguvan'ı ziyaret ediyor. 

19 Mart 2024 00:45
Veli Ağbaba Arguvan'a Gidiyor

CHP'nin kalesi olan Arguvan'da Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ın Bağımsız aday olması nedeniyle CHP Belediye Başkan adayı Ersoy Eren yoğun bir çalışma yapıyor. Bugün Arguvan'ın pazarı olması nedeniyle Arguvan'a çıkartma yapacak olan Veli Ağbaba Arguvan meydanında birde konuşma yaparak köyleri ziyaret etmesi de bekleniyor.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir'de Arguvan ilçesinde köyleri ziyaret ederek CHP ADayına destek istedi. CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Av. Ali Balta'Da Arguvan'da ziyaretlerde bulundu.  Türk Halk Müziği sanatçısı Muharrem Temiz'de bugün Veli Ağbaba ile birlikte Arguvan'a gidecek. Arguvan ilçesinde yapılacak toplantıya katılmak üzere ilçeye bağlı köylerden de yoğun bir katılım olması bekleniyor.

CHP Adayı Ersoy Eren "Arguvan CHP'siz düşünülemez. Bir kez daha CHP diyecek halkımız. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Veli Ağbaba ile birlikte Arguvan'ın tüm sorunlarını çözeceğimiz gibi sosyal belediyeciliği de Arguvan'da başlatacağız" diye konuştu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.