ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr. Vahap Şahin: Akçadağ Değişime Hazır

CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin "Akçadağ ihmal edilmişliğin sonucunda değişime hazırdır" dedi. 

18 Mart 2024 19:47
Dr. Vahap Şahin: Akçadağ Değişime Hazır

Akçadağ'da ev ziyaretlerine başlayan ve mahalle gezilerini sürdüren CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin "Akçadağ sorunlarıyla uğraşmaya devam ediyor. Hayat pahalılığı halkı canından bezdirmiştir. Yetersiz destekler nedeniyle üretici tarımdan vazgeçmiştir. Malatya'da başlayan değişim talepleri Akçadağ'da da artarak devam etmektedir. Halkımız değişim istemektedir. Sposyal belediyeciliğin Akçadağ'a gelmesini beklemektedir. Akçadağ'da evleri tek tek ziyaret ederek desteklerini istiyoruz. Büyük bir ilgi var talep var. Akçadağ olarak halkımız değişime hazırdır" diye konuştu.

Akçadağ'da sosyal belediyecilikle yoksul kesimlere öncelik vereceklerinği kaydeden Dr. Vahap Şahin "Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Veli Ağbaba'ya Akçadağ'da büyük bir ilgi ve halk desteği var. Büyükşehir'de Veli Ağba'ya,   Akçadağ'da Dr Vahap Şahin'e oy vermeleri için tüm evlkeri tek tek geziyoruz. 31 Mart'ta halk tercihini yaparak Akçadağ'ın önünü açacaktır. İhmal edilmişliğe, ilgisizliğe, son vererek Akçadağ'da büyük bir değişimi başlatacağız" diye belirtti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.