ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Murat Aslan, Diyanet - Sen Şubesini Ziyaret Etti

Murat Aslan, Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı olarak, sivil toplum örgütleri, esnaf ve mahalle ziyaretlerinde bulunarak Yeşilyurt için yapacakları projeleri ve çalışmaları bire bir anlatmaya devam ediyor. 

18 Mart 2024 19:02
Murat Aslan, Diyanet - Sen Şubesini Ziyaret Etti

Diyanet - Sen Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Engin ve yönetimini ziyaret eden Başkan Adayı Murat Aslan, Din görevlilerinin çok önemli bir görevi üstlendiğini, toplumun inanç, iman ve ahlak noktasında manevi oluşumunda din görevlilerinin ve imamların büyük rolü olduğunu belirterek hizmet ve emeklerinden dolayı sendika başkanı ve üyelerine teşekkür etti. Başkan Adayı Aslan, Başta camiler olmak üzere ibadet yerlerinin fiziki hallerinin düzgün olması gerektiğini, yeni yapılacak camilerde içerisinde lojman, taziye yeri ve eğitim alanının olduğu sosyal donatıların olması gerektiğini, bunun için her caminin bir derneği olması gerektiğini ve bu derneğin ibadet yerlerinin bütün ihtiyacını karşılaması gerektiğini söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, göreve geldikleri takdirde belediye olarak başta camiler olmak üzere tüm ibadet yerlerinin talep edildiği takdirde iç ve dış mekanlarının temizliğini, bakımını ve onarımlarını üstleneceklerini belirtti.

Cadde ve Sokaklara Kurulan Taziye Çadırları Yerine Taziye Evleri Yapılmalı

Diyanet - Sen Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Engin ise şehir planlamacısı Murat Aslan'dan göreve geldikleri takdirde sokaklarda kurulan taziye çadırları yerine içerisinde sosyal donatıların olduğu taziye yeri ve lojmanı olan cami ve Kuran kurslarına acilen yapılmasını öncülük etmelerini talep etti. Başkan Mehmet Engin özellikle deprem sonrası yıkılan, hasar gören ve yenisi yapılacak cami ve Kuran kursları gibi ibadet yerlerinde talep ettikleri sosyal donatıların acilen yapılması gerekliliğini vurgulayarak, sendikayı ziyarete gelen Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan ve Meclis Üyesi Adaylarına başarılar diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.