ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Aslan: Gerçekleri Anlatmaya Devam Edeceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Mıhlıdut Caddesi, Özalper Mahallesi, Temelli Caddesi esnaf ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi daha sonra Malatya Muhasebeciler Odası Başkanı Serdar Böke ve Yönetimini ziyaret ederek Yeşilyurt'un ve Malatya'nın geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

15 Mart 2024 08:46
Aslan: Gerçekleri Anlatmaya Devam Edeceğiz

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, "Bizler  yaklaşık  bir aydır  Yeşilyurt ve Malatya merkezde  hemen  hemen  gezmediğimiz  mahalle  cadde  sokak  kalmadı. Dokunmadığımız ziyaret etmediğimiz  esnafımız  hemen hemen kalmadı. Seçim  gününe  kadarda bir kez daha  olsa esnafımızı  ve vatandaşlarımızı kapı kapı ev  ev gezip  onların sorunlarını ve taleplerini not alıp Allah nasip  eder  başkanlığı  kazanırsak  aldığımız  notları  çözüm  noktasında  hayata  geçirmek adına ivedi  bir  şekilde ilk  gün  gündemimize alacağız. Mücbir Sebep Hali olsun  Rezerv alan olsun KDV ve Vergi  Muhafiyeti olsun  bu  konularda  esnafımızı ve  vatandaşlarımızı  bilgilendirmeye  devam  edeceğiz. Gerçekten  Yeşilyurt'u  ve Malatya'yı  sadece  bizim  değil  milletimizin  gayretleriyle  ortak  akıl  ve iştişare  kültürüyle bir araya  gelerek  çözeceğiz. Milletimiz ve esnafımız  her an  her zaman istediği saatte ben  ve  mimar  ,  mühendis ve  şehir  planlamacısı  meclis  üyesi  adaylarımıza ulaşarak  sorunlarını  ve  taleplerini iletebilirler" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.