ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

ALİ HELVACI: PARTİLER ÜSTÜ ADAYIM

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı ziyaret gezileri kapsamında Dilek Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılan Eski Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müsteşarı ve İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı geçmiş yıllarda Dilek halkına özel bir saygı duyduğunu belirterek, “Deprem sonrası yeniden yapılanma sürecinde Dilek mahallesinin cazibe noktası olacağını belirtti. 

12 Mart 2024 08:58
ALİ HELVACI: PARTİLER ÜSTÜ ADAYIM

Dilek mahallesinde aynı anda ziyarette bulunan Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan Ali Helvacı ile karşılaşarak “Sevdiğimiz, saydığımız çok değerli büyüğümüz, devlet adamlığıyla insanlığıyla her zaman saygı duyduğumuz bir abimiz Ankara’da zaman zaman bir araya gelip Malatya’nın sorunlarını istişare ediyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz bu yolda. İnşallah her şey Malatya için.” Dedi.

Tesadüften duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı ise “Öbürlerinde bu cesareti göremedik, bulamadık. Korkuyorlar. İnsanlardan korkmayacaksın, seçmenden korkmayacaksın. Daima dik duracağız diyorlar ya dik durun eğilmeyin. Öyle haksızlıklar, öyle hukuksuzluklar yapmışlar ki, artık bunları el ele birlik içinde, beraberlik içerisinde çözmek için geliyoruz. Yoksa benim yıllardır Dilek’e yaptığımı da Malatya’ya yaptığımı da herkesler biliyor. Ama bu deprem sebebi ile beraberce bu işleri çözmek için mücadele veriyoruz.” Dedi.

Mahalle gezisi esnasında karşılaştığı bir vatandaşın Helvacı’ya bizim sana oy vermeye yüzümüz yok serzenişine ise “Burada kaç tane oy var on bin oy var, on bin oyu da istiyorum” dedi.

Vatandaşların sorunlarını da yanıtlayan İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı; “AK Parti’den doktor olmuş doktor ya şimdi bizim doktora değil mühendise, mimara ihtiyacımız var. Doktor gitsin hastanede doktorluğunu yapsın. Doktor gitsin hastanede doktor yok. Gitsin orada doktorluğunu yapsın engel mi oluyoruz? Mesleğine saygım sonsuz. İkinci diğer arkadaş eczacı, kendisi gitsin eczacılığını yapsın. Sağlık işi ile uğraşsın. Depremi bilmez, belediyeciliği bilmez. Şimdi bu dört aday içerisinde Yeşilyurt için ben kendimiz için yaptım ettim derim geçerim onları. Bunları Allah razı olsun herkes biliyor. Ama şimdi ne gerekiyor? Depremde ayağa kalkmak gerekiyor. Ben partiler üstü adayım.” Dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.