ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Fidanel: Söğütlü Cami Kararını Kim Verdi?

Malatya Mimamrlar Odası Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan aday dayı Yunus Emre Fidanel, Söğütlü Caminin eski Belediye Binası yerine yapılmasına tepki göstererek "Bu kararları her kim verdiyse bir gün Malatyalılara bunun hesabını verecek" dedi. 

12 Mart 2024 23:12
Fidanel: Söğütlü Cami Kararını Kim Verdi?

Sosyal Medya hesabından açıklamalarda bulunan Malatya Mimarlar Odası Başkanı Yunus Emre Fidanel "6 şubat depremlerinden sonra Malatya'nın yara aldığı birçok konuda faydalı olabilmek adına bizlere danışılmamasına rağmen mimarlarımızla birlikte çalışmalarımızı yaparak kamu menfaati, kent hafızası ve doğru planlama hassasiyetiyle elimizden geleni yaptık.Bugün itibariyle gelmiş olduğumuz noktada depremin üstünden 1 yıl geçmesine rağmen Malatya'da hiçbir ilerleme sağlanmadığı gibi, doğru yol haritası da çıkarılamadığı aşikârdır." dedi. 

Fidanel şunları söyledi:

"Son aldığım bilgiye göre Söğütlü Cami eski belediye binasının olduğu yere yapılacakmış. Bizler meydanların ve geniş yolların önemini anlatmaya çalışırken havanda su dövmüşüz maalesef!

Bu kararları her kim verdiyse bir gün Malatyalılara bunun hesabını verecek!

Malatya ilk günden beri sahipsizdi ve bugün de sahipsizdir! Aksini söyleyen varsa canlı yayında tüm kamuoyunun önünde çıksın karşıma. Ankaradan renkli fotolar paylaşarak hizmet edilmez. Yereldeki tüm dinamikleri karşına alacaksın, tek tek konuları görüşeceksin ve kararını alıp çıkacaksın. Daha kötüsü şu; Malatya'nın kaderini değiştirecek konularda alınan kararları yetkililer bizlerden öğreniyor. Yazık oldu Malatya'mıza."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.