ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Bağımsız Aday Gezer Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, esnaf gezilerine devam ediyor. Son olarak depremden büyük hasar alan caddelerinden biri olan Fuzuli Caddesi esnafını ziyaret eden Gezer, Malatya’nın kurtuluşu için hazırladığı projeleri anlattı. 

10 Mart 2024 23:09
Bağımsız Aday Gezer Çalışmalarını Sürdürüyor

Vatandaşların bu teveccühü karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Gezer, “Az önce az önce bir esnafımızı ziyaret ettiğimizde bir hanımefendi dedi ki ‘Sizin çalışmalarınıza baktım Malatya'ya epey katkınız olmuş, bundan sonra da bu katkıların devam etmesini istiyorum ve oyum sizin’ dedi. Yine bir önceki esnaf arkadaşımız da ‘Hocam ben bu seçimlerde kimseye oy vermeyi düşünmüyordum ama siz bağımsız aday olduğunuz için size oy vermek için özellikle sandık başına gideceğim” diyorlar. Çünkü maalesef siyaset son dönemlerde sorunu çözemiyor ve insanlarımızın bütün partilere karşı biraz mesafe koyduğunu görüyoruz. Biraz da haklı olarak. Çünkü siyaset sorunu çözmekte zorlanıyor ve bundan da herkes, hepimiz etkileniyoruz” dedi.

Fuzuli Caddesi’nin de depremden en fazla etkilenen caddelerden biri olduğunu ifade eden Bağımsız Başkan Adayı Gezer, “Burada da çok sayıda yıkım yaşandı, esnaflarımızın çok sıkıntıları var. Özellikle de en çok şikâyet ettikleri konulardan birisi ilgisizlik ve belirsizlikler konusu. Bu konuda çok sayıda şikâyet aldık. Bugün insanlarımız süreçlerle ilgili bilgilendirmek istiyorlar. Malatya'nın nasıl bir yol izlenileceğini, hangi konuda ne yapılacağını, orta hasarlılar konusu, yerinde dönüşümü konusu, hak sahipliği konusu, rezerv alanları gibi birçok konuda yaşanan bu belirsizlik nedeniyle gelecekten umutlarını kesmişler” diye konuştu.

Fuzuli Caddesi ziyaretinin ardından siyasi parti ziyaretlerine de devam eden Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. Gezer, Genç Parti Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın’ı ve il yönetimi ile bir araya gelen Gezer, seçim süreci ile ilgili istişarelerde bulundu.

İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın ise Malatya'nın dürüst, bağımsız, ilkeli ve iş yapacak siyasetçilere ihtiyacının olduğunu ifade ederek Prof. Dr. Gezer’de bu potansiyelin olduğunu söyledi.

Genç Parti ziyaretinin ardından MATİM İş Merkezi’ndeki esnafları da tek tek ziyaret eden Prof. Dr. Gezer, burada bulunan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret ederek İlçe Başkanı Basri Kahveci’ye de seçim sürecinde başarılar diledi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.