ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Hekimhan'ın Şerifi'ne Milletvekillerinden Destek

CHP'li 2 Milletvekili Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım'a destek amacıyla ilçede ziyaretlerde bulundular. 

09 Mart 2024 10:50
Hekimhan'ın Şerifi'ne Milletvekillerinden Destek

CHP Sivas milletvekili Ulaş Karasu ve Amasya milletvekili Reşat Karagöz Hekimhan ilçesine gelerek CHP İLçe teşkilatını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler. Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım'a destek amacıyla geldiklerini ifade eden Karasu ve Karagöz "Hekimhan'da CHP açık ara önde olduğunu görüyoruz. Hekimahn'ın sorunlarını çözecek geniş bir mutabakat sağlayan adayımız ve partimiz yöneticilerine başarılar diliyoruz" dedi. 

Hekimhan Belediye Başkan adayı Mehmet Şerif Yıldırım, "Hekimhan madenleriyle bilinen çönemli bir ilçemiz. Madenlerin en iyi şekilde Hekimhan'da değerllendirilmesi için projelerimizi hayata geçireceğiz. Daha çok istihdam yaratıp daha çok üretim sağlayacağız" diye konuştu. 

#işimizgücümüztürkiye @ulaskarasu.chp @resat_karagozz @chp @chphekimhan #hekimhan #malatya #chp

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.