ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Ağbaba: Akçadağ'da Dönüşümü Başlatacağız

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Akçadağ'da yoğun ilgi ile karşılaştı. Ağbaba: Akçadağ'da dönüşümü başlatıp, sosyal belediyeciliği getireceğiz" dedi. 

09 Mart 2024 01:29
Ağbaba:  Akçadağ'da Dönüşümü Başlatacağız

Akçadağ ilçesine bağlı Develi mahallesinde CHP belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin tarafından kuban kesilerek karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba Develi mahallesinde vatandaşlarla sohbet etti. Daha sonra Kürecik ve mahalleerinği ziyaret edern Veli Ağbaba coşkuyla karşılandı. Akçadağ'da dönüşümü başlatacaklarını kaydeden Veli Ağbaba "Adayımız Dr. Vahap Şahin projelerini uyguladığında dönülşüm başlayacak, sosyal belediyecilik Akçadağ'da uygulanacak. Akçadağ'ı ihmal edilmiş görüntüsünden kurtararak cazip ilçeler arasındaki yerini alacak. Sultansuyu Harası burada, en iyi atlar burada yetişiyor ama hipodrom yok. Akçadağ'ın tüm köylerinde dönüşüm başlayacak, depreme dirençli planlı ve projeli konutları üreteceğiz" dedi. 

Ören mahallesinde coşkuyla karşılanan Veli Ağbaba CHP Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin daha sonra Akçadağ ilçe merkezinde vatandaşlarla sohbet ederek sorunları dinledi. Akçadağ'ın dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyleyen Veli Ağbaba "Akçadağ adayımız Dr. Vahap Şahin Akçadağ'ı dönüştürmek için projeleriyle geldi. Bizlerde yanında olacağız ve Akçadağ'ın bir kültür ilçesi olma yolundaki hedeflerine destek olacağız" diye konuştu.

Akçadağ'ın Yağmurlu, Bahri , Aksaray mahallerşini deziyaret eden Ağbaba yoğun ilgi karşısında bir hayli duygulanırken, "Aday olup Malatya'ya geldiğimde CHP Rozetimi çıkarıp İl başkanına verdim. Malatya'nın adayıyım dedim. Şİmdi Akçadağ'ında adayıyım. Hep birlikte, el el kol kola vererek Malatya'yı ayağa kaldırırken, Akçadağ'da da dönüşümü sağlayacağız. Sizlere layık olamaya çalışacağım, sizleri utandırmayacağım. Malatya bizim her şeyimiz,onu ayağa kaldırmak hepimizin görevi olacak" diye belirtti.

Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin "Sayın Büyükşehir Belediye Başkan adayımızla birlikte Akçadağ ilesi ve mahallelerini ziyaret ettik. Yoğun ilgi gösterip destek veren ASkçadağlılar güzel bir örnek oldular. Akçadağ'da CHP birirnci parti olacak ve Veli Ağbaba'yı Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapacaktır. Bunu bugün Akçadağ'da hep birlikte gördük. Akçadağlılarda görüyor" diye ifade etti.


Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.