ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Akçadağ'da Değişim Rüzgarı Esmeye Başladı

Akçadağ CHP Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin seçim çalışmalarını mahalle gezileriyle sürdürüyor. 

06 Mart 2024 06:34
Akçadağ'da Değişim Rüzgarı Esmeye Başladı

Akçadağ CHP İlçe Başkanı Ali ASlan ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin Bölüklü mahallesini ziyaret etti. Bölüklü mahallesinde yoğun ilgi ile karşılaşan CHP Adayı Dr. Şahin "Akçadağ'da değişim rüzgarları esmeye başlamıştır. İlçe genelinde birinci parti olduğumuzu görüyoruz. Her gittiğimiz yerde Akçadağlılar değişim ve sosyal belediyeciliğin gelmesini istiyor. Yıllardır ihmal edilen Akçadağ'ın sorunlarını çözmek ve hizmet etmek için geliyoruz" dedi. 

CHP Akçadağ ilçe Başkanı Ali Aslan'da Cuma Günü Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba'nın Akçadağ'a geleceğini belirterek "Akçadağ'da değişimin sesleri gelmeye ve sosyal belediyeciliğin rüzgarı esmeye başlamıştır. 31 Mart'ta Akçadağlılar CHP'li Başkanı göreve getireceğine inanıyoruz" diye konuştu.

Akçadağ Bölüklü mahallesi sakinleride değişimden yana olduklarını belirterek CHP Başkan adayı Dr. Vahap Şahin'i destekleyeceklerini ifade ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.