ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İYİ PARTİ ADAYLARI YAZIHAN’I ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediyeye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez ile İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı, İYİ Pati Yazıhan Belediye Başkan Adayı Ali Topcu’nun düzenlediği yemekli toplantıya katıldı. 

06 Mart 2024 02:52
İYİ PARTİ ADAYLARI YAZIHAN’I ZİYARET ETTİ

Yazıhanlıların ilgi gösterdiği toplantıda ilk olarak söz alan İYİ Parti Yazıhan Belediye Başkan Adayı Ali Topcu Yazıhan’ın gelişmesi gerektiğine vurgu yaparak “Biz istiyoruz ki Yazıhan’da artık insanlarımızın bir sözü olsun bir ağırlığı olsun.biz istiyoruz ki iyiye ve güzele ulaşalım biz bunu görüyoruz yolumuz açık olsun.” Dedi.

Topcu’nun ardında söz alan İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez ise “Yeşilyurt adayımıza akraba eş dost katkıda bulunmak için sizde gereğini yapın dedi. Art eksi 1200 oy ile Yazıhan makus dahilin değişebileceğini belirten göçmez bir araya geliyorsunuz ama haksızlıklar oluyor İYİ Parti bu haksızlıklarda yanınızda sizde size kıymet verenin yanında olun” dedi.

Eski Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Müsteşarı İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Doktor Yüksek Mühendis Ali Helvacı kendisi için aday olmadığını belirterek “1 Nisan günü herkes şaka yapar ama biz İYİ Parti olarak 1 Nisan günü çok farklı bir şaka yapacağız. Biz bir yola çıktık şunu belirteyim ki kendim için aday olmadım. Sizlerde Yeşilyurt’ta ki eş dost lütfen katkıda bulunun çok büyük katkılarımız oldu Malatya’mıza. İl ve ilçelerimizde yaptıklarımız ortada. Ama önemli olan tabelalar değil kalp kalbe olmaktır yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” Dedi

Konuşmaların ardından İYİ Parti Belediye Başkan Adayları Yazıhanlılarla birlikte toplu resim çektirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.