ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr. Şahin: Rant İçin Değil, Akçadağ İçin Buradayız

CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin "Rant için değil Akçadağ İçin buradayız" dedi. 

05 Mart 2024 02:41
Dr. Şahin: Rant İçin Değil, Akçadağ İçin Buradayız

Akçadağ ileçsinde köy ve mahalle gezilerine devam eden CHP Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin, Akçadağ'ın KüçükKürne, BüyükKürne, Kurtuşağı, Çatalbahçe, Esenbey,Taşolar, Doğantepe ve Kayadibi mahallelerini ziyaret etti. Dr. Şahin, "halkımızın sıcak karşılama ve sohbetine teşekkür ediyoruz" diyerek şunları söylediİ

"Bizler CHP olarak rant için değil,Halk için buradayız. Akçadağ'ın sorunlarını çözmek için buradayız. 2024 Yılı olmasına rağmen hala Akçadağlı hemşehrilerimiz, kanalizasyon şebekesi yapılmasını bekliyorsa, içme suyu ve sulama suyu gelmesini istiyorsa, alt yapıdan yakınıyorsa, yollarının yapılmasını istiyorsa Akçadağ ihmal edilmiştir. Bu anlayışı tersine çevirmek ve Akçadağ'ın sorunlarını çözmek adına göreve talip olduk. Projelerimiz hazır, bilgi ve birikimimizle Akçadağ'ı sorunsuz bir ilçe yapacağız."

Akçadağlıların 31 Mart'ta en iyi tercihte bulunacağını kaydeden CHP Adayı Dr. Vahap Şahin "Akçadağ'ın sorunlarını çözmek için İlçe Başkanımız Ali Aslan ile birlikte tüm Akçadağ'ı dolaşarak sorunları tek tek tespit ediyoruz. Göreve geldiğimizde de bu sorunları çözeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.