ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr. Şahin: Akçadağ'a Hizmetkar Olmaya Geldik

CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin "Akçadağ'a hizmetkar olmaya geldim" dedi. 

03 Mart 2024 04:38
Dr. Şahin: Akçadağ'a Hizmetkar  Olmaya Geldik

Akçadağ ilçesinde Yağmurlu, Bahri, Aksaray, Şehler ve Doğanlar mahallelerini ziyaret eden Dr. Vahap Şahin vatandaşların sorunlarını dinleyerek projelerini anlattı. Akçadağ'a hizmet etmeye geldiğini kaydeden Dr. Vahap Şahin "İşimiz güçümüz Akçadağ. Akçadağa hizmetkâr olmaya geldim. Gece gündüz çalışıyorum. El ele hep birlikte Akçadağımızı ayağa kaldırıyoruz" dedi. 

Akçadağ'da Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba'nın en yuüksek oyu alacağını ifade eden Dr. Vahap Şahin "Akçadağ'da sosyal Belediyeciliği başlatacağız. Kanalizasyon, içmesuyu ve sulama suyu gibi temel sorunları biz çözeceğiz. Eğitim sorununa destek olacağız. Emekli ve dar gelirli vatandaşlarımıza destek vereceğiz. Halkı çaresiz bırakanlara halkımız en iyi cevabı verecektir. Akçadağ genelinde Veli Ağbaba rüzgarı esmeye başlamıştırç Malatya'da da Soyal Belediyecilik karşılık bulacaktır" diye konuştu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.