ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

TAŞKIN KUYUMCU ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, çarşı projesinin hızla ilerlediğini ifade ederek, “İnşallah 2025 yılı başında bütün kardeşlerimiz yeni çarşıda anahtarını çevirerek dükkânını açacak” dedi. 

01 Mart 2024 23:40
TAŞKIN KUYUMCU ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kent merkezindeki iş yerleri hasar gören kuyumcu esnafları için Cumhuriyet Meydanı altında bulunan otopark alanında oluşturulan Yeni Kuyumcular Çarşısı’nı ziyaret etti.
Yeni Kuyumcular Çarşısı’nda incelemelerde de bulunan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, ziyaret sırasında kuyumcu esnaflarıyla da sohbet ederek talep ve istekleri dinledi. 

Taşkın: “İnşallah 2025 Yılı Başında Bütün Kardeşlerimiz Yeni Çarşıda Anahtarını Çevirerek Dükkânını Açacak”

Kent merkezindeki yeni çarşı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Taşkın, yıl sonu gibi kalıcı işyerlerine taşınmaların başlayacağını kaydederek,  “Kuyumcu esnafımızı geçici mekânlarında ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz. Geçici kelimesini özellikle vurguluyorum; Allah’ın izniyle yıl sonu gibi buradaki esnaflarımızı kalıcı mekânlarına göndereceğiz. Çarşı projesinin ihale süresi Mayıs 2025’ti. Geçtiğimiz günlerde şehrimize gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki ile verimli görüşmeler yaptık. Sayın Bakanımız müjdeyi vererek inşaat süresini 5 ay öne çekti. Biz de bugün bu müjdeyi kuyumcu esnafımızla paylaşıyoruz. Biraz daha sabır inşallah yıl sonu, 2025 yılı başında bütün kardeşlerimizi yeni çarşıda anahtarını çevirerek dükkânını açacaktır. Esnaf kardeşlerimizden biraz daha sabır diliyorum“ diye konuştu.
Kalıcı işyerlerine geçiş yapmak için gün sayan kuyumcu esnafları ise Taşkın’a çalışmalarında başarılar diledi.
Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, kuyumcu esnafının ardından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan geçici ticaret merkezindeki esnafları da yerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Taşkın, esnaf ziyaretlerinin ardından Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün ve AFAD İl Müdürü Ali Altıntal’ı da ziyaret etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.