ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

İYİ Partili Adaylar Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şehmus Göçmez, Battalgazi Belediye Başkan adayı Emircan Eren ve Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Ali Helvacı Yeni Malatya Gazetesi Gurubu ile Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

29 Şubat 2024 08:58
İYİ Partili Adaylar Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner, depremde yerle bir olan Malatya’nın ayağa kaldırılması için tüm adayların projelerinin tartışılmasını beklediklerini belirterek “İYİ Partili adaylara başarılar diliyoruz. Malatya’nın ayağa kaldırılması için konut sorununun acil çözülmesi gerekiyor. Malatya’dan gidenlerin gelmesi için depreme dayanıklı evlerin bir an önce yapılması gerekiyor. Malatya depremlerde çökmüş bir şehir. Yaraların sarılması uzadıkça ümitsizlik artıyor. Malatya’da iyi şeylerin yapılmasını bekliyoruz” dedi.

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şehmuz Göçmez, Malatya basınına büyük görev düştüğünü belirterek “İYİ Parti olarak deprem sürecinde Malatya’nın ne kadar geri kaldığını görüyoruz. Mevzuya tam hakim olarak hazırlığımızı yaptık. Sözün özü daha iyisi var diye geldik. Gerçekten daha iyisini yapabiliriz. Deneyimimiz var, bilgimiz mevcut hızlı ve seri davranarak konut sorunundan başlayarak Malatya’da depremi fırsata çevirebiliriz. Malatya basını bize her zaman yol göstermiştir, desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu.

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı, rahmetli MGC Başkanı Haydar Karaduman’ı rahmetle andıklarını belirterek “Malatya’da depreme ilişkin istatistiklerin hiçbir şekilde doğru ve düzenli bir şekilde kamuoyu ile paylaşılmadığını üzülerek görüyorum. Körfez depreminde ben Müsteşardım ve kriz merkezinin başında idim. Yaraları kısa sürede sardık. Malatya’da büyük bir koordinasyon eksikliği var. Ne yapıldığını kimse bilmiyor. Eğer deprem olmamış olsaydı ben adaylığı düşünmezdim. Depremin yaralarını sarmak için geldim” dedi.

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Emircan Eren’de vatandaş ve STK’lar ile güçlü bir iletişim bağı kurulacağını belirterek, “önceliğimiz şehir merkezinin ayağa kaldırılması çalışacağız” diye belirtti.

İYİ Partili adaylar daha sonra Malatya Basın Konteynırlarında bulunan basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.