ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr. Şahin: Akçadağ'ın Sorunları Biz Çözeriz

CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin, Akçadağ'ın sorunlarını çözmeye ve sosyal belediyeciliği Akçadağ'a getirmeye kararlı olduklarını söyledi. 

28 Şubat 2024 06:16
Dr. Şahin: Akçadağ'ın Sorunları Biz Çözeriz

Akçadağ Çobanuşağı mahallesindeki Genç girişimci Ömer Gürçü'yü CHP İlçe Başkanı Ali Aslan ile ziyaret eden CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin, genç girişimcinin yaptığı yatırımı gezerek bilgi aldı. Akçadağ'ın kırsalında yatırım yapan Ömer Gürcü'yü tebrik eden Dr. Şahin "Akçadağ'ın kırsal mahallelerinde bu tür yatırımlara ihtiyaç var, ancak sorunların çöülmesi için bizimde destek olmamız gerekiyor." dedi. 

Daha sonra Akçadağ ilçesinin Hartut, Mezra, .Çobanuşağı, Levent ve Kol köyünü ziyaret eden Dr. Vahap Şahin "Akçadağ'ın kırsal kesimleri ihmal edilmiş. Kanalizasyon, içme suyu, yol ghibi önemli sorunlar hala yerinde duruyor. Akçadağ kırsalındaki sorunları bizler projelerimizle çözeceğiz. Ayrıca Akçadağ'a sosyal belediyeciliği getirerek kırsal kesimde yapılan her üretime destek olacağız. Bu nednle sorunları tespit ediyoruz ve çözmeye de kararlıyız" diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.