ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr. Vahap Şahin, Akçadağ'da Ziyaretlerde Bulundu

CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin Akçadağ'da ziyaretlerde bulunarak projelerini anlattı. 

01 Ocak 1970 05:28
Dr. Vahap Şahin, Akçadağ'da Ziyaretlerde Bulundu

Akcadağ'da bulunan Tüm Kamu kuruluşlarını ziyaret eden Dr. Vahap Şahin,  Akçadag Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Fatih Şahin'i ziyaret etti.  Akçadağ ilçesini ihmal edilmişlikten kurtarmak için hazırladığı 49 adat proje hakkında bilgiler veren Dr. Vahap Şahin Sosyal Belediyecilikle esnaflara da destek olacaklarını söyledi.  Esnafın sorunları dinleyen Dr. Vahap Şahin, deprem dolayısıyla alınmayan SGK  ve Bağ-Kur primlerinin tamamen alınmamasını  isteyerek "Zor durumda olan esnaflara vergi kolaylığı da getirilmelidir" dedi.

HASTALARI ZİYARET ETTİ

Akçadağ Devlet Hastanesini de ziyaret eden Dr Vahap Şahin , hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.  Aile Sağlığı merkezi ve Aile Hekimleri ile Personelleri ziyaret edierek sorunları dinleyen Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin, Evde bakım hizmetlerine büyük önem vereceklerini söyledi.

Akçadağ Kültür Mahallesi muhtarı İhsan Poyraz'ı da ziyaret eden Dr. Vahap Şahin mahallenin sorunları dinleyerek projeleri hakkında bilgiler verdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.