ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Akçadağ Bağımsız Başkan Adayı Özcan'ın Adaylığı Düşürüldü

Akçadağ'da Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Bayram Özcan'ın adaylığı CHP Akçadağ İlçe teşkilatının başvurusu üzerine İlçe Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. 

26 Şubat 2024 07:31
Akçadağ Bağımsız Başkan Adayı Özcan'ın Adaylığı Düşürüldü

Akçadağ Belediye Başkanlığı için daha önceden CHP'den aday adayı olan Bayram Özcan, CHP'den istifa etmeden Bağımsız Aday olarak başvuruda bulundu. CHP Akçadağ İLçe Başkanlığı bunun üzerine Akçadağ İlçe Seçim Kuruluna başvurarak, Bayram Özcan'ın adaylığının düşürülmesini istedi.

Bunun üzerine İlçe Seçim Kurulu yaptığı araştırma ve elde ettiği belgeleri ggöz önüne alarak 25 Şubat 2024 tarihinde toplanarak CHP'ye üyeliği hala devam eden Bayram Özcan'ın Bağımsız adaylığının düşürülmesine karar verdi. İlçe Seçim kurulu kararında iki gün içerisinde İl Seçim kuruluna itiraz edilebileceğini kararlaştırdı. 

Bağımsız Belediye Başkan adayı Bayram Özcan'ın adaylığının düşürülmesi İlçede günün konusu oldu. Benzer bir kararın Arguvan'da Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Mehmet Kızıldaş için de verildiği öğrenildi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.