ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Masa Tenisi turnuvası Final müsabakalarıyla sona erdi. 

19 Şubat 2024 14:26
MASA TENİSİ TURNUVASI SONA ERDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Müdürlüğüne bağlı eğitim merkezlerinde verilen eğitimlerin yanında kurslara katılan öğrencilerin sosyalleşmesi ve sportif aktivitelerde bulunmaları amacıyla farklı birçok etkinlik düzenleniyor.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Müdürlüğüne bağlı eğitim merkezlerinde (Kernek Külliyesi Eğitim Merkezi-Melekbaba, Özalper, Yeşiltepe ve Salköprü Semt Konakları ile Şehit Ramazan Sarıkaya eğitim Merkezi) yaklaşık 1500 öğrenciye Bursluluk ve LGS sınavına hazırlık kursu verilerek sınavlara hazırlanmaları sağlanıyor. Aynı zamanda düzenlenen sosyal faaliyet ve turnuvalarla öğrencilerin eğlenirken sosyalleşmelerine katkıda bulunuluyor.

Gerçekleştirilen sosyal faaliyetler kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Final müsabakalarıyla sona erdi. Yeşiltepe Semt Konağında gerçekleştirilen final müsabakaları sonrasında dereceye giren öğrencilere ödülleri ise kurum yöneticileri tarafından verildi.

Masa Tenisi Turnuvasında dereceye girenler

Erkeklerde; Birinci Ahmet H. Bayraktar, İkinci Aziz Kerem Genç, Üçüncü ise Cihan Arıkboğa olurken, Kızlarda ise; Birinci Kevser Oruç, İkinci Rüneysa Sevinç ve Üçüncü Azra Güngör oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.