ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr. Şahin: Akçadağ'ın Sorunlarını Biz Çözeceğiz

CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin "Akçadağ'ın birikmiş sorunlarını biz çözeceğiz, Akçadağ'da halkımız değişim istiyor" dedi. 

19 Şubat 2024 00:56
Dr. Şahin: Akçadağ'ın Sorunlarını Biz Çözeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisinin 31 Mart 2024 yerel seçimi aday tanıtım toplantısını Ankara Spor Salonunda gerçekleştiirdi. Aday tanıtım toplantısına katılan CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin "Milletvekilimiz Veli Ağbaba'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasıyla birlikte Malatya'da seçime büyük bir heyecan gelmiştir. CHP olarak biz Akçadağ'da göreve hazırız. Tüm köyleri dolaşarak sorunları tespit ettik. Akçadağ'da kölü bir kentsel dönüşüm başlatacağız. Bu çağ da hala Akçadağlılar yollarının yapılmasını, kanalizasyon şebekelerinin yapılmasını bekliyor. Çöp konteynırı istiyorlar, eğitime destek, ulaşım sorunlarından yakınıyorlar. Hala bu sorunlar çözülmemişse Akçadağ ihmal edilmiştir demektir. 31 Mart'ta seçimi kazanacağız ve Akçadağ'ın birikmiş tüm sorunlarını biz çözeceğiz" diye konuştu.

"Akçadağ ileçsi Malatya'nın en gözde ilçesidir" diyen Dr Vahap Şahin "Ancak Akçadağ ihmal edilmiş, sorunları çözülmemiş. Depremle birlikte de sorunlar daha da büyümüş. Depremi fırsata çevirmeliyiz yapı stoğunu yenilemek gerekiyor. Bunun içinde kentsel dönüşüm projelerini yapmak gerekiyor. Kentsel dönüşümle binaları yenileyip konut sorununu da çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ankara'daki aday tanıtım toplantısına Malatya Adayları olarak katıldıklarını ifade eden Dr. Vahap Şahin "Genel Başkanımız Özgür Özel, Malatya'dan çok iyi bir sonuç bekliyor. Bizlerde heyecanlıyız ve hizmet etmek için görevin verilmesini bekliyoruz. 31 Mart'ta Akçadağ ve Malatya'da da değişim olacaktır" diye belirtti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.