ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Dr. Şahin: Akçadağ'ın Alt Yapı Sorunu Çözeceğiz

CHP Akçadağ Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin, ilçe genelinde alt yapı sorunu olduğunu gördüklerini belirterek "Gittiğimiz her bölgede kanalizasyon, içme suyu gibi sorunlar ön plana çıkmış durumda. Akçadağ'ın alt yapı sorununu çözeceğiz" dedi. 

14 Şubat 2024 02:24
Dr. Şahin: Akçadağ'ın Alt Yapı Sorunu Çözeceğiz

Seçim çalışmalarını Akçadağ kırsalında sürdüren CHP Belediye Başkan adayı Dr. Vahap Şahin, Akçadağ'ın Altunlu, Gölpınar, Sahilköy, Dedeköy, Karapınar mahallelerini ziyaret vederek Bölümlüye bağlı Hüseyinoba mahallelerinde halkla buluştu. Sorunları dinleyen Dr. Vahap Şahin "Sorunları tespit ediyoruz ve sorunlar aynı konular. Hazırladığımız projelerimizi anlatıp sorunları çözme konusunda  söz verdik. Her gittiğimiz yerde genellikle yolların yapılmasını, yerinde dönüşüme başlanması, Kültür Merkezi ve Taziye Evlerinin yapılması isteniyor. Bu konudaki projelerimizi anlatıyoruz. Ayrıca Akçadağ'da bir alt yapı sorunu var. İçme suyu sorunu hala çözülmemiş, köylerde hala kanalizasyon yok. Bizden çöp konteynırları dahi isteniyor. Akçadağ'ın ihmal edildiğini ve oyalandığını yerinde ziyaretlerimizde görüyoruz. Futbol sahası yapılması istendi, bunları da biz yapacağız" diye konuştu. 

KONTEYNIR TALEPLERİ KARŞILANMAMIŞ

Akçadağ'da vatandaşların konteynır talep ettiklerinği ancak karşılanmadığını da kaydeden Dr. Vahap Şahin "Bizler tüm sorunları çözmeye talibiz. Projelerimizle, sosyal desteklerimizle Akçadağ'ın her bölgesinde olacağız. Eğitime destek vereceğiz. İstihdam yaratacağız. Dünya çapında kayımızın değer kazanması için gerekli projelerimizi de uygulamaya koyacaüğız. Yıllardır ihmal edilen Ahçadağ'ın sorunları çözmek bize nasip olacak" diye belirtti.

VELİ AĞBABA'NIN ADAY OLMASI HEYECAN YARATTI

CHP Akçadağ Belediye Başkan Adayı Dr. Vahap Şahin, Malatya Büyükşehir Adayı Veli Ağbaba'nın adaylığının açıklanmasının ilçe de ve Malatya'da heyecan yarattığını belirterek "İhmal edilen ve sorunları çöülmeyen Akçadağlılar, Veli Ağbaba'nın adaylığını memnunlula karşılaşmıştır. ADaylığı heyecan yaratmakla birlikte bize güç verdiği gibi CHP'yide Malatya'da ön plana çıkartmıştır. CHP'ye olan ilgi büyük ölçüde artmıştır, siyasi dengeleri bozmuştur. CHP olarak bizler çok ümitliyiz" ifadelerini kullandı.


Konteyneri gibi
İhtiyaçları ön plana çıkmıştır. Bizlerde bunları çözmeye talip olduk. Sizlere hizmetler olmaya karar verdik. Tüm Mahalle halkınının sevgisini aldık. Tüm mahallelerimizle el ele verip
Akçadağımızda ve tüm mahallelerimizde dönüşümü başlatacağımızın teminatını verdik.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.