ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Cömertoğlu Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Muharrem Yedekci, Belediye Başkan Yardımcılarımız Gürbüz Bulut ve Ramazan Erdem ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren Özel Beyazay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. 

14 Şubat 2024 02:09
Cömertoğlu Rehabilitasyon Merkezini Ziyaret Etti

Okul Müdürü Mehmet Sadık Karagöz’den Rehabilitasyon merkezi hakkında bilgiler alan Başkan Cömertoğlu, Rehabilitsayon Merkezi’ni her fırsatta ziyaret ettiğini ve bundan çok mutlu olduğunu ifade ederek, öğrencilerle ilgilenen eğitmenler ve sorumluyla sohbet edip belediyemizin yaptığı çalışmaları yerinde görmek için merkezi ziyaret ettiğini ifade etti. “ Çocukları ziyaret etmek, onlarla ilgilenmek, sohbet etmek ve gülen gözlerini görmek bizi de mutlu eder.” diyen Cömertoğlu, her kurum ve kuruluşun bu tür özel yerlere toplumsal anlamda gereken ilgiyi göstermesi gerektiğini ifade ederek, kurum sorumlusu Mehmet Sadık Karagöz ve eğitmenlere emekleri için teşekkür etti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.