ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Sami Er: Bu Zor Günleri Birlikte Atlatacağız

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, İkizce Konteyner Kent'te yaşayan depremzedeleri ziyaret ederek, “Yaralarımızı birlikte saracağız, bu zor günleri birlikte atlatacağız” dedi. 

12 Şubat 2024 10:15
Sami Er: Bu Zor Günleri Birlikte Atlatacağız

Seçim gezileri kapsamında konteyner kentleri ziyaret ederek vatandaşların yanında olduğunu belirten AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Yeşilyurt ilçesinde bulunan İkizce Konteyner Kent’i ziyaret etti. Beraberinde İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi ve parti teşkilatı ile birlikte konteyner kentte depremzede aileleri ziyaret eden Er, kalıcı konutların biran önce bitirilip hak sahiplerine verilmesi adına çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Ziyaretinde çocuklarla yakından ilgilenen Er, 6 Şubat günü yaşanan asrın felaketi sonrası büyük bir yıkımın yaşandığı Malatya’yı eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırmak için göreve gelir gelmez durmadan çalışacaklarını söyledi.

Ziyareti sırasında Kışla Caddesi’nden bazı esnaflarla da görüşen Başkan Adayı Sami Er, esnafın caddedeki dükkânların yıkımının sonraya bırakılması talebi ile ilgili yeniden TOKİ yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdi. Daha önceki açıklamalarında da değindiği gibi buradaki esnafların dükkânlarının sonraki etapta yıkılacağını dile getiren Er, ilk olarak yıkılmış alanlarda projelerin başlatılacağını söyledi.

Meclis Üyesi Aday Adayları İle Buluşma

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, ayrıca Yeşilyurt ilçesinde AK Parti meclis üyesi aday adayları ile bir araya geldi. Yeşilyurt Belediyesi Gedik Sosyal Tesislerinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi’nin katıldığı toplantıda konuşan Sami Er, meclis üyeliğine talip olan aday adayları ile yapacakları projeler ve hizmetler üzerine görüştü.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.