ALTIN
 2.468,19
DOLAR
 32,4306
STERLİN
40,3674
EURO
 34,5013

Yıldırım: Mutlu Bir Belediyecilik İçin Biz Varız

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Bütün Malatyalıların mutlu olduğu bir Belediyecilik için biz varız. Depreme hazırlıklı bir Malatya’yı birlikte inşa edeceğiz.” dedi. 

11 Şubat 2024 04:29
Yıldırım: Mutlu Bir Belediyecilik İçin Biz Varız

Topsögüt Mahallesinde ev toplantıları yapan Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Bizler inanarak çıktık bu yola. Allah'a şükür çocuklardan büyüklerimize kadar herkes inanmış bu davaya. Biz makam koltuklarında oturmaya değil, çocukların ve insanlarımızın yüzünde mutluluğa vesile olmak için geliyoruz.” dedi.

Bilal Yıldırım, “Ahlâklı Belediyecilik için, Adaletli ve bütün Malatyalıların mutlu olduğu bir Belediyecilik için biz varız. Yaşanılabilir bir Malatya'yı, depreme hazırlıklı bir Malatya’yı birlikte inşa edeceğiz. Yeniden Refah Partisi olarak, milletimizin önüne yeni ve temiz bir belediyecilik anlayışını koyuyoruz. Malatyalılar kötünün iyisine artık mecbur değil, çünkü artık ahlaklı belediyeciliğe talip olan Yeniden Refah Partisi kadrolara var.” ifadelerini kaydetti. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.